RP2 ‘staat op’ voor Togo !!

Onze oudleerling, Anastassia, zus van Darja (zesde leerjaar) ging met Regina Pacis Secundair op ervaringsreis naar Togo. Ze namen centjes mee voor o.a. het dorp Kpalimé dat ze zouden bezoeken. Daar wil men investeren in waterputten, scholen, enz…  Dit allemaal met de hulp van ‘Togo Debout’, een organisatie die de lokale bevolking ondersteunt.

Een goede reden voor de leerlingen van het zesde leerjaar om ‘op te staan’ en iets te ondernemen ! Zij organiseerden tijdens het ‘Wintervuur’ spelletjes waarmee ze geld in het laatje kregen. Ze hielden ook nog een lekkere hotdogverkoop tijdens een middagpauze. Door deze acties kregen ze 700 euro bij elkaar. Dat is, voor een klein (maar warm) schooltje als Regina Pacis 2, toch wel een mooi bedrag ! En Anastassia (foto : in het midden met de cheque) heeft vele woorden van dank uitgesproken !

Noteer ook alvast in uw agenda : info- en kijkdag in onze school op donderdag 29 maart. Kom, kijk, en schrijf uw kleuter in !

www.rp2.be .

Foto’s (c) Gazet van Hove & RP2.