Fietsersbond Hove

Fietsersbond Hove

Jaarfeest Azura

Naar jaarlijkse gewoonte organiseren de Fietsersbond-afdelingen van Azura (Aartselaar, Boechout, Edegem, Hove, Kontich, Lint en Mortsel) eind februari hun jaarfeest. Deze keer is Fietsersbond Boechout de gastafdeling.

Vrijdag 23 februari is Alex Elaut er de centrale gast. Alex komt vertellen over zijn veertig jaar ervaring bij het uitstippelen van fietsroutes in de provincie Antwerpen. Alex is van vele markten thuis. Zo schreef hij tal van gidsen, onder andere over de Cogels-Osylei, Zurenborg, een Fietsgids Antwerpen,… Hij zal je als boeiend verteller weten te verrassen met zijn talrijke ervaringen. Verder lichten de afdelingen hun programma voor 2018 toe. Het wordt een gezellige en ontspannende avond bij een hapje en een drankje. De toegang is gratis en ook niet-leden zijn meer dan welkom. De avond begint om 19.30 uur en vindt plaats in het Bistlokaal (Bistweg 7 Boechout).


Applausactie

Op woensdag 21 maart organiseert de Fietsersbond zijn applausactie. Dit jaar is het al de vijfde editie. Het
applausteam zal van 7.30 tot 8.30 uur weer postvatten aan het Kostershuisje om alle fietsers luid aan te moedigen. Allicht zullen de Hovese basisscholen ook dit jaar weer van de partij zijn.

Foto’s (c) Gazet van Hove.