N-VA Hove zette “feest van Valentijn” reeds in

Zaterdagmorgen 10 februari verschenen een zestal militanten van de N-VA Hove op en rond het Sint-Laureysplein. In het kader van het Valentijnfeest op woensdag 14 februari e.k. deelden ze aan alle voorbijgangers kleine chocolaadjes uit met een hartje en daarop de tekst “N-VA De Verandering werkt Een hart voor HOVE”.

Eén militante, gemeenteraadslid Veerle D’Haene, had haar verkleed als leeuwin. Dus geen katje om zonder handschoenen aan te pakken !

Burgemeester Koen Volckaerts was ook van de partij en hij kreeg van vele voorbijgangers, jong en oud, vele steunbetuigingen. “De mensen spraken mij aan en vonden het positief dat staatssecretaris Theo Francken gisteren is vrijgepleit in het dossier van de illegale transmigranten uit Soedan. We kregen ook geen enkele negatieve opmerking van voorbijgangers.”

Om 11.00u. moest de burgemeester naar het gemeentehuis om er als ambtenaar van de burgerlijke stand een huwelijk af te sluiten. Of die geliefden ook chocolade kregen aangeboden weten we niet. Het zal waarschijnlijk wel schuimwijn zijn geweest …

Om 11.30u. werd de actie op het Sint-Laureysplein afgeblazen. Alle chocolade ging naar gelukkige Hovenaars. Nu opletten voor de slanke lijn ! … Er werden tijdens de actie ook geen gemeenteraadsleden van andere politieke partijen gespot. Velen sliepen nog uit in hun luxueuze buitenverblijven aan de kust, in de Ardennen en in Frankrijk.

Foto’s © Gazet van Hove.