Activiteiten Fietsersbond Hove

JAARFEEST AZURA

Naar jaarlijkse gewoonte organiseren we met de Fietsersbond-afdelingen van Azura (Aartselaar, Boechout, Edegem, Hove, Kontich, Lint en Mortsel) ons jaarfeest.
Deze keer is Fietsersbond Boechout de gastafdeling.
Vrijdag 23 februari is Alex Elaut onze centrale gast. Alex komt ons vertellen over zijn 40 jaar ervaring met het uitstippelen van fietsroutes in de provincie Antwerpen. Alex is van vele markten thuis. Zo schreef hij tal van gidsen o.a. over de Cogels-Osylei, Zurenborg, een Fietsgids Antwerpen, enz… Hij heeft niet alleen een vlotte pen, maar hij is ook een bijzonder boeiend verteller !
Verder lichten de afdelingen hun programma voor 2018 toe.
Het wordt een gezellige en ontspannende avond bij een hapje en een drankje.
De toegang is gratis en ook niet-leden zijn hartelijk welkom.
De avond begint om 19.30u. en vindt plaats in het Bistlokaal (Bistweg 7, Boechout)

NICOLE EN INGRID

Dinsdag 20 februari nodigen Davidsfonds Hove en Lint ‘het bekendste fietsduo van Vlaanderen’ uit.
Als Fietsersbond verlenen we graag onze medewerking aan deze boeiende avond.
Leden van de Fietsersbond betalen €10 i.p.v. €12.
Het is raadzaam om vooraf te reserveren door het correcte bedrag over te schrijven op rekening BE96 9794 2476 3005 van Davidsfonds met vermelding ‘Nicole en Ingrid’ + aantal personen + lid FB. Breng de avond zelf best uw lidkaart mee.
De avond vindt plaats in zaal Roeland in Lint (Duffelsesteenweg 1) en begint om 19.30u.

APPLAUSACTIE

Woensdag 21 maart zullen fietsers weer op enkele honderden plaatsen in Vlaanderen en Brussel op applaus onthaald worden. We zijn ondertussen aan onze 5de editie toe! Ook dit jaar rekenen we er op dat de basisscholen weer van de partij zullen zijn. Zin en tijd om ons applausteam te komen versterken? Wij staan traditiegetrouw van 7.30u. tot 8.30u. ter hoogte van het Kostershuisje. Meer info in onze volgende nieuwsbrief.

Foto’s (c) Gazet van Hove.