Interieurwinkelketen CASA kondigt de komst van een nieuwe winkel aan in Mortsel. Op zaterdag 27 januari opent de CASA shop op de Statielei de deuren.
De Belgische keten begon in het voorjaar van 2017 aan een fris hoofdstuk : CASA 20.20, een vernieuwde strategie waarbij volop de kaart van de inspiratie getrokken wordt. CASA innoveert met een volledig aangepast winkelconcept, een vernieuwd assortiment op basis van drie hedendaagse stijlen en een frisse look & feel. Het nieuwe pand werd volledig ingekleed volgens het nieuwe concept, met een industriële look.
Het personeel van CASA Mortsel heet iedereen van harte welkom om de nieuwe winkel te komen ontdekken ! De eerste 200 klanten krijgen een gratis CASA winkeltas aangeboden.


Over CASA International

CASA is een eigentijdse internationale interieurwinkelketen, met vestigingen in 8 Europese landen en 500 winkels, zowel filialen als franchisenemers. Bij CASA komt het thuisgevoel op de eerste plaats. Met een kwalitatief aanbod aan decoratieve en functionele interieurartikelen willen we onze klanten meer laten genieten van het leven thuis. Om dit te bereiken, kiezen we voor betaalbare feelgoodproducten in ons gamma decoratie- en geschenkartikelen, huishoudtextiel, keukenaccessoires en meubelen voor in en rond het huis. Interieurtrends volgen we op de voet, waardoor we ons assortiment verrassend en inspirerend houden. We zetten in op een fris en dynamisch imago, met aandacht voor een wisselend seizoenaanbod.
Voor meer informatie : www.CASAshops.com .

Foto’s (c) Gazet van Hove.