14 jaar kringloopgeluk bij Opnieuw & Co. in Duffel

Veertien jaar geleden opende Opnieuw & Co vzw een filiaal aan de Hondiuslaan 46 in Duffel. De cijfers bewijzen dat deze megastore ook een megasucces is geworden. Zo ontvingen we in Duffel het afgelopen jaar wel 107.513 klanten die in totaal maar liefst 632.598 goederen een tweede thuis gaven.

In Duffel gaat de voorkeur duidelijk uit naar textiel. Maar dat wil niet zeggen dat dit het enige is waar klanten voor komen. Het aanbod in onze winkels is zeer groot. Van fietsen, boeken, kleding, speelgoed, huisraad en meubelen tot elektro waar 1 jaar garantie op wordt gegeven.

Toen de winkel in Duffel haar deuren 14 jaar geleden opende, stonden er 10 medewerkers klaar om de klanten verder te helpen. Ondertussen staan er wel 46 medewerkers paraat om elke dag de winkelbelevenis compleet te maken voor elke klant.

Op 20 januari staat het Opnieuw & Co-personeel niet alleen klaar om klanten te helpen, maar ook om iedereen te bedanken. Wij trakteren alle bezoekers op een glaasje cava of fruitsap en lekkere hartjeswafels. Daarnaast krijg je 10% korting op alle goederen. Kom zeker langs en vier met ons mee!

De winkel is open van maandag tot en met zaterdag van 10.00 tot 18.00 uur.

2017 bij Opnieuw & Co Duffel in cijfers

Aantal klanten 107 513
Aantal verkochte stuks 632 598
Aantal personeelsleden 46
Best verkocht product Textiel
Opnieuw & Co. Mortsel

Over vzw Opnieuw & Co

Opnieuw & Co is een kringloopcentrum dat herbruikbare goederen opnieuw in omloop brengt aan zachte prijzen. Het gaat dan om producten zoals meubelen, kleding, huisraad, boeken, speelgoed, elektro en fietsen. De vzw werd in 1995 in Lier opgericht door stichter en directeur Koen Goemans. Ondertussen groeide Opnieuw & Co uit tot een grote organisatie met meer dan 400 werknemers en winkels in Lier, Duffel, Mortsel, Kontich en Kessel. Het multiculturele bedrijf zorgt er niet enkel voor dat tweedehands creatief, leuk en ecologisch wordt, maar zet ook in op sociaal verantwoord ondernemen. Zo creëert Opnieuw & Co kansen voor tewerkstelling voor laaggeschoolden en langdurig werklozen.

een restaurant in de Mortselse winkel

Winkelvestigingen Opnieuw & Co:

Ma tot zat van 10.00u. tot 18.00u.

Opnieuw & Co vzw, Grote Steenweg 55, 2560 Kessel (Nijlen)

Opnieuw & Co vzw, Hondiuslaan 46, 2570 Duffel

Opnieuw & Co vzw, Borsbeeksebinnenweg 51, 2640 Mortsel

Opnieuw & Co vzw, Antwerpsesteenweg 387, 2500 Lier

Opnieuw & Co vzw, Prins Boudewijnlaan 1, 2550 Kontich

 

Ma tot vrij van 9.00u. tot 13.00u.

Outletshop “De Kilomeet”, Vredebaan 77, 2640 Mortsel

www.opnieuwenco.bewww.facebook.com/opnieuwenco .

Foto’s (c) Gazet van Hove – coverfoto : Hove’s burgemeester Volckaerts ging een dagje werken bij Opnieuw & Co. in Mortsel.