Aanbod groepsaankoop dakisolatie bekend

Dertig procent van de warmte van een woning verdwijnt gewoon via een slecht geïsoleerd dak. Samen met IGEAN wil het gemeentebestuur deze energieverliezen aanpakken en organiseert daarom een groepsaankoop dakisolatie.

Verschillende aannemers uit de regio hebben een voorstel ingediend en een stuurgroep van burgers heeft de keuze gemaakt. Op deze manier hoef je zelf niet meer op zoek te gaan naar de beste prijs en de beste aannemer.

Heb je hierin interesse ? Kom dan – volledig vrijblijvend – naar één van de volgende informatiemomenten : donderdag 18 januari van 19.00 tot 21.00 uur in Theater Vooruit, Sint-Bavoplein 17 in Boechout, zondag 21 januari (woon- en energiebeurs) van 13.00 tot 17.00 uur in Cultureel Centrum Ruiterhal, Gemeentepark 10 in Brasschaat en donderdag 25 januari van 19.00 tot 21.00 uur in het gemeentehuis van Niel, Ridder Berthoutlaan 1 in Niel.

Voordelen dakisolatie

Dakisolatie is de eerste stap als je wil besparen op je energiefactuur. Het isoleren van je dak biedt veel voordelen: lagere energiekosten, minder warmteverlies, meer comfort en minder CO2-uitstoot. Bovendien breng je je woning op die manier in orde met de nieuwe norm voor dakisolatie (van kracht sinds 1 januari 2015; vanaf 2020 kunnen woningen die niet voldoen aan de norm onbewoonbaar worden verklaard).

www.igean.be

Foto’s (c) Gazet van Hove.