Natuurwandeling Uilenbos in Hove

De Werkgroep Vredewijk organiseert een winterse natuurwandeling op zondag 14 januari 2018. Ze maken een lus door en rond het Uilenbos (dat recent door Natuurpunt is aangekocht met steun van de gemeente Hove, de provincie Antwerpen en Vlaanderen) en zetten de wandeling verder via het Laarzenpad naar het Bos- en beemdenpad in Lint. Om 13.30 uur verzamelen ze aan Urania en rijden per auto of fiets naar de Boshoekstraat 99 Hove, waar ze parkeren. De wandeling is ongeveer 9 kilometer lang, maar voor wie wil, is verkorting mogelijk. Laarzen of waterdichte schoenen zijn gewenst, zeker bij slijkerig weer. Honden zijn niet toegelaten in het Uilenbos omwille van de reeën die er leven.

Info : beacarsauw@hotmail.com, tel. 0486 / 57 83 41 of 03 / 458 44 61.

Foto’s (c) Gazet van Hove.