Grabbelpas, SWAP en XL (3-15 jaar) in Hove

Het nieuwe jaar is nog maar net begonnen en bij de jeugddienst kijkt men al uit naar de volgende vakanties. In de krokusvakantie (12 tot 18 februari 2018) en de paasvakantie (2 tot 15 april 2018) staan de monitors weer klaar met geweldige Grabbelpas-, SWAPen XL-activiteiten.
Grabbelpas is voor kinderen van 3 tot 9 jaar, SWAP voor tieners van 10 tot 12 jaar en XL voor jongeren van 13 tot 15 jaar. Het activiteitenboekje krijgt je kind mee vanuit de school in januari. Uiteraard kan je er ook altijd één komen halen bij de jeugddienst of raadplegen via de gemeentelijke website.
Een pas kost 3 EUR en kan je aankopen bij de jeugddienst. Zo geniet je van een voordeeltarief en kan je deelnemen aan activiteiten die plaatsvinden in Hove en omringende gemeenten. De start van de inschrijvingen wordt gegeven op maandag 29 januari.


Hoe inschrijven ?

Inschrijven voor de activiteiten kan via de webshop van de gemeente. Na een eenvoudige registratie kan je de kinderen online inschrijven en meteen betalen. Heb je vragen of bemerkingen ? Aarzel dan niet om de jeugddienst te contacteren.
www.hove.be/activiteiten-jeugd

https://hove.recreatex.be

Foto’s (c) Gazet van Hove.