Burgemeester Frank Boogaerts wordt lijsttrekker N-VA in de stad Lier

‘Het was een beetje te verwachten’ zeggen ze in de stad Lier. De huidige burgemeester Frank Bogaerts zal voor de laatste keer als lijsttrekker naar de komende gemeenteraadsverkiezingen trekken voor de N-VA in de stad Lier. Maar hij zegt er wel meteen bij dat, moest hij opnieuw tot burgemeester verkozen worden ? Dat hij dan na 3 jaar of de halve termijn, zijn burgemeesterssjerp zal doorgeven aan zijn partijgenoot Rik Verwaest die de 3e plaats op de lijst krijgt in 2018. Op de 2e plaats zal de 57 jarige Annemie Goris staan uit Koningshooikt. ‘Ik wil het werk als burgemeester verder zetten, dus ben ik met veel overtuiging kandidaat-burgemeester. De eerste drie jaren van de volgende bestuursperiode wil ik het schip op de juiste koers zetten met een degelijke meerjarenplanning. Maar daarna wil ik het roer doorgeven aan de volgende generatie’ zegt de 73 jarige huidige burgemeester Frank Boogaerts. Die meer dan waarschijnlijk na het doorgeven van de burgemeesterszetel volledig uit de politiek zal stappen.

Radio Frekwent FM 105.1 – de vrije radio van de Antwerpse Zuidrand

Foto’s (c) Gazet van Hove – coverfoto Frank Boogaerts bij radio Frekwent.