‘Er is maar één oplossing om te weten te komen wat de Edegemnaar echt wil :  je vraagt het aan de inwoners van Edegem zelf. Dat hebben we in het verleden steeds gedaan en dat gaan we nu weer doen. Dankzij de samenwerking tussen d!Em en PVDA kunnen we dit nu op grotere schaal en veel professioneler doen’ zegt André van Ekelenburg (woordvoerder PVDA+d!Em).

Luc Janssens (voorzitter PVDA Edegem) : ‘Dankzij de grote bevraging kan iedere Edegemnaar zijn of haar mening kwijt. De antwoorden zullen gebruikt worden voor de opmaak van ons verkiezingsprogramma. Ook al zijn we nog niet officieel gestart, we hebben toch al veel reacties gekregen op onze online bevraging. Dit bevestigd ons vermoeden : mensen hebben nood aan inspraak en willen gehoord worden !’

 

PVDA+d!Em nodigt dan ook iedereen uit op hun Jointhawave op vrijdag 15 december om 20u00 in feestzaal “Ons Huis”, Drie Eikenstraat 65 in 2650 Edegem. Ondersteunt door een lekker glaasje en een hapje kan iedereen zijn of haar mening geven en vragen stellen. Jong politiek talent Jos D’Haese (PVDA) zal op deze avond de officiële start voor de bevraging geven.

Je kan de bevraging ook online invullen en delen : degrotebevraging.be

Meer info : edegem@pvda.be of diem@outlook.be of via 0486 / 266.615

 

Foto’s (c) Gazet van Hove.