Middenstand Hove werkt voor Hove

Gemeente Hove en de Hovese middenstand vereniging beginnen volgend weekend aan een maand vol kerstsfeer, nieuwjaarplezier en gezellige winkeldrukte.

Dat het menens is voor de hernieuwde middenstandvereniging in de gemeente Hove is al langer duidelijk. En dat willen ze deze maand i.s.m. het gemeentebestuur nog maar eens in de verf zetten. De gezellige en warme feestmaand wordt zaterdag a.s. ingezet met de feestelijke ontsteking van de kerstverlichting. Dit alles begint om 17.00u. . De oude kerstverlichting blijft nog hangen in de Kapelstraat, maar aan het Sint-Laureysplein zal er dit jaar al nieuwe verlichting hangen. Ook de rest van de winkelas in de gemeente zal de komende jaren nog wel volgen, zeggen ze bij de middenstandsvereniging.

Zaterdag is er na de officiële ontsteking nog een hapje en een drankje voorzien in de dorpskern. Dan is er uiteraard de eindejaarsactie die van start gaat met alvast een hogere prijzenpot dan voorgaande jaren. Op donderdag 21 december is er een laatavondshopping tot 22.00u. en ook op zondag 24 december zijn er heel wat handelszaken geopend in onze gemeente. En tot slot zal ook de Kerstboomverbranding dit jaar niet doorgaan achter het gemeentehuis, maar een stuk dichter naar het winkelcentrum toe, zeggen de mensen achter de Middenstandsvereniging in de gemeente Hove. Deze kerstboomverbranding wordt mede ingericht door de Jeugddienst van de gemeente en zal doorgaan op zaterdag 6 januari 2018. De nodige informatie van dit alles is terug te vinden op de Facebookpagina “winkelen en feesten in Hove”.

Radio Frekwent FM 105.1 – de vrije radio van de Antwerpse Zuidrand.

Foto’s (c) Gazet van Hove.