Wintermarkt in de Rodenbachschool in onze gemeente Hove.

Het is december en dus tijd voor wintermarkten en kerstmarkten. Op zaterdag 9 december 2017 van 16.30u tot 18.30u is er wintersfeer of een wintermarkt in de Rodenbachschool aan de Onderwijsstraat 19 in de gemeente Hove. Je kan er komen genieten van een muzikale wandeling, een poffertjes en snoepkraam, winterse burgers, animatie, warme drankjes, een toonmoment van de leerlingen en een winter zingt ten voordele van de vzw Zenith, die steun verleent aan behoeftigen voor  politieke vluchtelingen. En als klap op de vuurpijl is er zelfs een kerstboomverkoop, ten voordele van nieuwe speelplaatsprojecten voor de school zelf. Deze wintermarkt is een organisatie van de directie, de leerkrachten van de lagere en kleuterschool en het oudercomité.

Radio Frekwent FM 105.1 – de vrije radio van de Antwerpse Zuidrand.

Foto’s (c) Gazet van Hove