Winterzoektocht in de jeugdbibliotheek

HOVE

Speel samen met je (klein)kind het tabletspel ‘Bibster’.
Boekenwurm, speelbeest of kleine ontdekker ? Je hoeft je tijdens de kerstvakantie niet te vervelen ! Kom in de Hovese bib het tabletspel Bibster ontdekken met je vrienden, ouders, oma, opa, buurman of meter… Met behulp van een tablet ga je op zoek naar de juiste antwoorden op spannende, slimme en gekke vragen. Zo leer je de boeken en de gezellige bib op een leuke manier kennen. Je speelt het spel met minstens twee spelers op een tablet van de bib of je brengt je eigen tablet mee. Je hoeft niet vooraf te reserveren. Leuk voor kinderen van 8 tot 99 jaar ! Van 23 december tot en met 6 januari tijdens de openingsuren van de bib in De Markgraaf aan de kerk (Kapelstraat 8).

Foto’s (c) Gazet van Hove.