Overvallers die dinsdag jl. een apotheek in Mortsel overvielen zijn opgepakt

De politie van de zone Minos heeft de daders van de overval op apotheek Desrumeaux, van dinsdagnamiddag aan de Kaphaanlei in de stad Mortsel opgepakt. Dat gebeurde al op dinsdagavond. Getuigen hadden de overvallers zien ontsnappen richting Liersesteenweg en vertelden dat aan de politie die meteen een onderzoek instelde en al snel één van de daders kon oppakken. Verder onderzoek bracht de politie ook bij de twee andere overvallers die ook konden worden ingerekend. Het zou gaan over drie minderjarigen, waarvan er al twee werden voorgeleid bij de jeugdrechter. Hun buit bij de apotheek bedroeg 500 euro. Of ze ook iets te maken hebben met de overval op de krantenwinkel Punt Komma in Hove moet nog blijken uit de verhoren, zeggen ze bij de politie van de zone Minos.

Radio Frekwent FM 105.1 – de vrije radio van de Antwerpse Zuidrand

Foto’s (c) Gazet van Hove