Sportkampen krokus- en paasvakantie in Hove

De inschrijvingen voor de sportkampen starten op 8 januari 2018.
In de krokusvakantie (van 12 tot 16 februari 2018) organiseert de vrijetijdsdienst een sport- en spelkamp voor kinderen geboren tussen 2010 en 2013. Gedurende vijf dagen ontdekken de kinderen op een speelse manier allerlei sporten. Er is plaats voor twintig kinderen, snel inschrijven is dus de boodschap.
In de tweede week van de paasvakantie (van 9 tot 13 april) is er een omnisportkamp voor kinderen geboren tussen 2006 en 2011. Onder begeleiding van gediplomeerde lesgevers maken de kinderen gedurende vijf dagen kennis met verschillende sporten zoals turnen, hockey, gevechtssporten, voetbal, atletiek, kinderyoga… Er zijn veertig plaatsen beschikbaar.


De sportkampen beginnen om 9.00 uur en eindigen om 16.00 uur. Iedere dag is er voor- en na-opvang voorzien van 8.00 tot 9.00 en van 16.00 tot 17.00 uur. Kostprijs : 60 EUR. Locatie : Sportpark Hove. Online inschrijven via onderstaande website (module activiteiten). Kinderen moeten toegevoegd worden als gezinslid aan het profiel van de ouders, meer informatie via de link. Betalen gebeurt onmiddellijk via online banking. Bij vragen kan je mailen naar sport@hove.be of tijdens de openingsuren telefoneren naar het nummer 03 / 454 39 01. Inschrijven voor beide sportkampen kan vanaf maandag 8 januari voor inwoners van Hove en vanaf maandag 15 januari voor niet-Hovenaars.
https://hove.recreatex.be

Foto’s (c) Gazet van Hove.