Hove Sport voetbal :

Kon. Hove Sport nestelt zich net op tijd in het midden van het klassement voor de derby der derby’s van zondag a.s.

Vorige week zondag speelde het eerste elftal van Hove Sport een niet echt mooie wedstrijd tegen KSK Wavria maar ze wonnen wel met 2-1. En dat is wat telt na 90 minuten. Toegegeven, niet ideaal voor de supporters, maar dat maken we nu zondag goed beloofde men ons bij Hove Sport. Tegen Wavria wonnen ze met doelpunten van Samir El Khalfioui en Jordi Van Genechten. Zo staat Hove Sport netjes in het midden van het klassement en zelfs aan de leiding in het 2e periodekampioenschap. Net op tijd om zondag a.s. de buren van VC Mortsel OG in de ogen te zien. Mortsel begon erg goed aan dit seizoen maar zakte nadien weg, tot nu zelfs achter Hove Sport. Dus dat het er zondag om 14.30u. gaat spannen in de derby van de ploeg van ‘t stad tegen de ploeg van ‘t dorp mag nu al duidelijk zijn.

Afspraak zondag a.s. Let op om 14.30u. (wintertijd) op het thuisterrein van de Koninklijke aan de Leon Dumortierstraat en Lintsesteenweg in de gemeente Hove.

Radio Frekwent FM 105.1 – de vrije radio van de Antwerpse Zuidrand

Foto’s (c) Gazet van Hove.