Dit jaar maken de Hovese handelaars van december de Warmste Maand in Hove. Ze geven de dorpskern een extra feestelijke toets en investeren in extra feestverlichting.

Op zaterdag 9 december zal de nieuwe verlichting feestelijk worden ontstoken. Kom vanaf 17.00 uur mee genieten van een hapje en een drankje aan democratische prijzen.


Eindejaarsactie

Ook de eindejaarsactie gaat dan terug van start. De prijzenpot wordt fors uitgebreid zodat nog meer mensen blij kunnen worden gemaakt. Alle deelnemende handelaars zullen duidelijk herkenbaar zijn aan de raamsticker ‘Deelnemer Eindejaarsactie – De Warmste Maand in Hove !’ en de stempelkaarten zullen bij deze handelaars
verkrijgbaar zijn. De winnaars van de actie worden midden januari bekendgemaakt.

Nocturne- en zondagopening

Heel wat handelaars zullen op zondag 24 december hun deuren openen. Op donderdag 21 december openen de handelaars graag hun deuren tot 22.00 uur en zorgen ze voor extra animatie.
Op de hoogte blijven van de activiteiten ? Kijk uit naar het magazine ‘Puur Hove’ dat midden december wordt verdeeld en hou zeker de Facebookpagina ‘Winkelen en feesten in Hove’ in de gaten.

Foto’s (c) Gazet van Hove.