Dat we hier alsnog 1 punt halen hebben we vooral te danken aan het uitstekende werk van onze doelman Kurt Van Gysel. En ook wel gebrek aan de afwerking bij Puurs moest ook coach Robert Van Peer toegeven die naar Puurs was afgereisd met een zwaar vertimmerd elftal. In het begin werd Hove eigenlijk een beetje overklast en was het meteen al pompen of verzuipen op het natte voetbalveld van Excelsior.

De thuisploeg kwam na een resem gemiste kansen in de 39e min op voorsprong en dat was meteen de ruststand. Hove kwam beter uit de kleedkamer en kon tegen prikken met een doelpunt van Randy Vertessem. Maar de vreugde van dit doelpunt was van korte duur. Want amper 5 minuten later stond het 2-1 voor de thuisploeg. En moest Hove opnieuw achtervolgen en dat harde werk resulteerde nog in een laat tegendoelpunt en eindstand 2-2. Zo staat de koninklijke uit Hove momenteel op een gedeelde 11e plaats in het klassement en volgende zondag om 15.00u. proberen ze thuis tegen Wavria terug aan te knopen met de overwinning.

Hove Sport warmt zich op …

De dames van Hove Sport verloren zaterdag met zware 6-1 cijfers tegen de Antwerp Girls en spelen zaterdag thuis tegen Maria Ter Heide. Ook de reserven spelen dan thuis tegen Los Incas Wijnegem.

Radio Frekwent FM 105.1 – de vrije radio van de Antwerpse Zuidrand

Foto’s (c) Gazet van Hove.