Werken in de Drie Eikenstraat in Edegem zorgen niet voor een verkeerschaos

… die eigenlijk toch een beetje verwacht was.

Gisteren zijn in de gemeente Edegem de werken gestart in de Drie Eikenstraat. Deze werken zullen tot een stuk in 2018 lopen en zijn gestart onder het waakzaam oog van onze politiezone HEKLA die toch wel een klein beetje een verkeerschaos hadden verwacht. Maar deze bleef wonderwel uit zeggen ze bij onze politiezone. Wellicht waren veel autobestuurders op de hoogte van de werken en kozen ze een alternatieve route. Ook de fietsers die de net als de auto’s een alternatieve route moeten nemen werden aangesproken door de politiediensten van de zone HEKLA. Want sommigen wilden toch via de Drie Eikenstraat in de richting van het UZA draaien. Ook uw lokale radio probeerde het traject van het UZA in de richting van Edegem op maandagnamiddag en wonder boven wonder was het wel wat aanschuiven maar een echt probleem bleef uit. We merkten wel meer verkeer via de Groeningenlei en via de Prins Boudewijnlaan richting aansluiting met de E19 en A12. Maar dit was uiteraard wel te verwachten. Nu maar hopen dat ook de komende dagen en maanden iedereen zich aan de omleidingen gaat houden en een verkeerschaos uitblijft zeggen ze in de gemeente Edegem.

Radio Frekwent FM 105.1 – de vrije radio van de Antwerpse Zuidrand

Foto’s (c) Gazet van Hove.