Gemeentebestuur bedankt honderd Hovese vrijwilligers voor hun inzet met een ontbijt

Op zondagmorgen 12 november jl. verzamelden een honderdtal vrijwilligers die actief zijn in verschillende Hovese verenigingen aangesloten bij de cultuur-, jeugd- en sportraad in feestzaal “Da Capo” aan de Lintsesteenweg. Iedere vereniging mocht vijf vrijwilligers (= kernbestuur) gratis inschrijven die mochten genieten van een heerlijk en uitgebreid ontbijt. Dit werd allemaal in elkaar gestoken door het sociale restaurant ‘Bits N Bites’ uit Kontich.

Met dit aangeboden ontbijt wil het gemeentebestuur de vele Hovese vrijwilligers danken voor hun permanente inzet op hun specifiek domein voor de gemeente Hove. Want wat zou een gemeente als Hove zijn zonder de inzet van die vele vrijwilligers ? Een verzameling individuen. Er zou geen sociaal leven zijn. De vrijwilligers maken Hove tot een levende gemeenschap waar het gezellig is om wonen. Vrijwilligers versterken de lokale gemeenschap, maken ze warmer, schoner, levendiger, uitdagender, toegankelijker, … Doe zo voort vele vrijwilligers !

“want het dorp is een wereld” aldus de grote Hovenaar Paul van Ostaijen.

Foto’s © Gazet van Hove.