Dag van de natuur in de gemeente Boechout-Vremde

In de gemeente Boechout – Vremde zijn ze op zoek naar helpende handen voor het proper maken van een fijn stukje natuur in de gemeente met als naam de Molenbeekvallei. Wij zoeken opnieuw helpende handen voor de Molenbeekvallei op deze mooie dag. Dan kunnen we een recent aangekocht perceel klaarmaken, zodat de natuur er weer alle kansen krijgt die ze verdient. Ondertussen zijn onze vrijwilligers al druk bezig geweest op dit stukje, maar er is nog veel te doen.


We zullen verder nog een dichtgeslibd poeltje uitgraven op een ander nabijgelegen perceel, zodat onze amfibieën nog meer kansen krijgen zeggen ze bij Natuurpunt en in de gemeente Boechout. Deze dag van de natuur gaat door op 18 november 2017 van 10.00 tot 16.00u. Plaats van afspraak aan de Maria Magdalenakapel aan de Broechemsesteenweg in Vremde bij Boechout. Voor de helpers wordt wel gevraagd om stevig schoeisel of laarzen aan te trekken. Alle informatie over deze dag van de natuur is te vinden bij Fred Vanhaverbeke op het tel 03 / 321.66.15. of via mail naar fred.vanhaverbeke@telenet.be .

Foto’s (c) Gazet van Hove.