Hove Sport knoopt na tal van onverwachte nederlagen gelukkig opnieuw aan met de overwinning

Dat ze het moeilijk gingen krijgen in de hogere 3e provinciale reeks wist men al van in het begin van dit seizoen bij onze Koninklijke Hove Sport. Maar dat het dikwijls verliezen was na een verdienstelijke wedstrijd en een mindere 2e helft was toch moeilijk te aanvaarden voor trainer Robert Van Peer en zijn 1e elftal. Maar daar is gelukkig zondag jl. in de thuiswedstrijd tegen de buren uit Borsbeek een einde aan gekomen. En meteen wordt ook het degradatiespook doorgeschoven naar Borsbeek zegt men in onze gemeente Hove.

Hove Sport warmt zich op …

Hove Sport won de wedstrijd met 3-0 met 2 doelpunten van alweer een schitterende Redgy Dhondt en 1 goal voor Simon Uyttdewilligen in de 2e helft. Dus mogen ze de komende confrontaties in de reeks met een beter gevoel aangaan. Al zullen we elke wedstrijd blijven vechten voor de 3 punten zegt onze contactpersoon Rudy Boels bij Hove Sport die er nog aan toevoegt dat de reserven de derby wonnen bij VC Mortsel OG met 1-3 en de dames hun wedstrijd verloren met 2-5 tegen het veel te sterke damesteam van KV Mechelen.

Radio Frekwent FM 105.1 – de vrije radio van de Antwerpse Zuidrand

Foto’s (c) Gazet van Hove.