Sinterklaas komt opnieuw aan met de trein in Hove

Al meer dan 15 jaar heeft onze gemeente Hove de eer om Sinterklaas en zijn Pieten te mogen verwelkomen in het station van Hove. Ook dit jaar zorgt de Gezinsbond van Hove samen met Immo Casco en de andere sponsors weer voor een fijne aankomst op zaterdag 25 november 2017.  Stefan Beeldens heeft geluk want hij is ondertussen een goede vriend geworden van de Sint. Stefan zal dan ook met plezier het Aankomstfeest in ‘plezante banen’ leiden. Alle kleine en grote Hovenaars zijn welkom vanaf 10u30 om de Sint een warm welkom te bezorgen.

Aansluitend wandelt iedereen samen met de Sint en zijn vrienden die op de praalwagen plaats nemen naar het kerkplein. Op het Kerkplein trakteert de Sint alle kinderen op de Grote Snoepworp. Na al dat lekkers, kan je de Sint persoonlijk begroeten in zijn “Huis van Sinterklaas”. Iedereen is welkom op dit gratis dorpsfeest van de Hovese Gezinsbond. En ook nadien zijn er nog enkele evenementen met Sinterklaas gepland in de gemeente Hove. Alle info is terug te vinden op de website www.sinterklaasgemeente.be of via mail naar sinterklaas@gezinsbondhove.be .

Radio Frekwent FM 105.1 – de vrije radio van de Antwerpse Zuidrand.

Foto’s (c) Gazet van Hove.