Hove Sport

Opnieuw live meegemaakt :

Het eerste voetbalelftal van Hove Sport is met een meer dan verdiend punt teruggekomen van de Molenzonen uit Hallaar. Zoals gewoonlijk goed gestart, kopte Jordi Van Genechten al na enkele minuten, op voorzet van Redgy Dhondt, de bal rakelings naast. Hove behield een licht overwicht zonder verdere echte kansen. Rond het klassieke halfuur nam de thuisploeg stilaan over en Kurt Van Gysel moest tot tweemaal in de voeten van een doorgebroken aanvaller. Ruststand 0 – 0 !

Na de pauze zette Hallaar een tandje bij en kreeg Hove het soms lastig maar toch hield men stand en moesten de gastheren oplettend blijven voor de tegenaanval. Kurt redde nog één keer knap de meubelen en dook een schot van dichtbij uit de hoek. Al bij al een verdiend resultaat maar het geoogste punt helpt niet onmiddellijk veel door de winst van Kessel tegen Borsbeek. Volgende zondag thuis tegen datzelfde Borsbeek, om 14.30u. en eigenlijk moét er gewonnen worden om van de degradatieplaats weg te geraken ! De dames spelen zaterdag, om 14.30u. thuis tegen YRKV Mechelen B, een zware klus. De reserven spelen al vrijdagavond om 20.00u. op Mortsel.

Radio Frekwent FM 105.1 – de vrije radio van de Antwerpse Zuidrand

Foto’s (c) Gazet van Hove.