Spoorwegwerken tussen de stations Mortsel en Hove in onze zuidrand

Infrabel laat weten dat ze vernieuwingswerken uitvoeren op de spoorlijn tussen de stations Mortsel (Liersesteenweg) en Hove van maandag 23 tot zondag 29 oktober 2017. De voorbereidende werken vinden plaats tijdens de nachtelijke uren tussen 23 en 27 oktober. De vernieuwingswerken zelf zullen plaats vinden tijdens het weekend van 28 en 29 oktober. Deze werken beginnen op zaterdagochtend om 10.00u. en zullen ononderbroken lopen tot zondagavond 23.59u.

Deze werken kunnen enige geluidshinder met zich meebrengen voor de inwoners die in de nabijheid van de spoorlijnen wonen. Alle info over deze werken is terug te vinden op de website www.infobuurtbewoners.be .

Radio Frekwent FM 105.1 – de vrije radio van de Antwerpse Zuidrand

Foto’s (c) Gazet van Hove.