Jeugdraad is curieus

HOVE

Ben je jong en heb je iets te zeggen ? De Jeugdraad is benieuwd naar wat jij te vertellen hebt.
Een geweldig idee, een oprecht puntje van kritiek of een flinke dosis enthousiasme ? Kom het delen tijdens de Jeugdraad, een adviesraad voor alles wat kinderen en jongeren aanbelangt. Maandelijks komen de leden van de Jeugdraad samen om het gemeentelijk jeugdbeleid vorm te geven. Daarnaast organiseert de Jeugdraad enkele spetterende activiteiten voor de Hovese jeugd. De Jeugdraad vergadert elke eerste maandag van de maand om 20.00 uur in Tjok aan de Paul van Ostaijenlaan 6B in Hove.
Voor meer informatie kan je terecht bij de jeugddienst : Sihan Jaspers en Tom De Pooter, tel. 03 / 454 38 97, e-mail : jeugd@hove.be, Paul van Ostaijenlaan 6 (naast de sporthal). Openingsuren : maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 12.00 uur, maandagavond van 18.00 tot 20.00 uur (behalve in juli en augustus), woensdagnamiddag van 13.00 tot 16.00 uur.

Foto’s (c) Gazet van Hove.