Opnieuw & Co. verwent zijn klanten op “Dag van de Kringwinkel”

De “Dag van de Kringwinkel” vindt dit jaar plaats op zaterdag 21 oktober van 10.00 tot 18.00 uur en krijgt als thema ‘sociale tewerkstelling’. Kringwinkels zorgen er namelijk niet enkel voor dat producthergebruik ingeburgerd geraakt en dat zo de afvalberg kleiner wordt. Elk jaar stellen ze honderden mensen te werk die niet gemakkelijk terecht kunnen op de reguliere arbeidsmarkt. Dit jaar vertellen Kringloopchauffeurs Rik en Ronnie, de centrale figuren in de campagne van de Koepel van Milieuondernemers in de Sociale Economie, waarom ze zo trots zijn op hun job. In de vijf vestigingen van Opnieuw & Co. worden de klanten op de Dag van de Kringwinkel verwend met een uitzonderlijke collectie retro-artikelen en muziekinstrumenten. Bovendien kan iedereen voor slechts één euro genieten van een heerlijk stuk vlaai of een glaasje fruitsap. Bezoekers die de bon op de website van Opnieuw & Co (www.opnieuwenco.be) afprinten, krijgen hun stukje vlaai zelfs volledig gratis. Je kan terecht in de Kringwinkels in de Borsbeeksebinnenweg in Mortsel, de Hondiuslaan in Duffel, de Antwerpsesteenweg in Lier, de Prins Boudewijnlaan in Kontich en de Grote Steenweg in Kessel (Nijlen).

Opnieuw & Co. Mortsel

Radio Frekwent FM 105.1 – de vrije radio van de Antwerpse Zuidrand

Foto’s (c) Gazet van Hove.