OPENING UILENBOS & project Grote Boshoek op zaterdag 14 oktober

Hove

Vandaag opent Natuurpunt, samen met de Provincie en de gemeente Hove het Uilenbos en omgeving. Na jaren ijveren is het zo ver : Natuurpunt Zuidrand Antwerpen kon recentelijk het bos en een groot stuk historisch waardevol landbouwterrein aansluitend aan het bos aanschaffen met steun van de overheid, Kempisch Landschap en de gemeente Hove. Op deze eerste dag van de Trage wegen openen we een eerste wandelroute door het bos en begeleiden we de bezoekers. Natuurpunt en de Provincie zorgen voor een aantal activiteiten op de afspraakplaats (boerderijtje aan Boshoek 99) en wij verzorgen een natuurcafé. Iedereen welkom, ook vrijwilligers die nog een handje willen toesteken.

Vrijwilligers die nog mee willen helpen met gidsen, of practische hulp (ontvangst, café,opstelling) zowel zaterdagmorgen als na de middag, graag een seintje aan hugo.waeterschoot@scarlet.be .

Iedereen welkom vanaf 13.00u. Parkeren aan Lintse Steenweg. Beter nog : kom met de fiets.

Foto’s (c) Gazet van Hove.