Neerdorpen KLassiek in Borsbeek

Na het openingsconcert in Edegem vervolgen we deze 12de jaargang van de cyclus NeerdorpenKLASSIEK! 2017-2018 met frivole opera-aria’s en duetten door sopraan Dorine Mortelmans en bariton Elias Benito-Arranz in Borsbeek, begeleid door pianist Philippe Riga.
Donderdag 26 oktober 2017 om 20.15 uur in de Sint-Jacobuskerk van Borsbeek
De lieve Pamina uit de Toverfluit van Mozart, de ondeugende Malatesta uit Don Pasquale van Donizetti en de gekke Thérèse uit Les Mamelles de Tirésias van  Poulenc maken onder meer hun opwachting.

Dorine Mortelmans behaalde haar diploma ‘Meester in muziek’ aan het conservatorium van Antwerpen. Ze vervolgde haar opleiding in de operastudio van de Muziekkapel Koningin Elisabeth te Waterloo en daarna aan de Opera Studio Nederland. Ze werkt mee aan verschillende opera- en muziektheaterproducties.

Nadat Elias Benito-Arranz was afgestudeerd aan de prestigieuze Royal Academy of Music, vervolgde Elias zijn opleiding bij José Van Dam aan de operastudio van de Muziekkapel Koningin Elisabeth.

Philippe Riga speelt piano, klavecimbel en pianoforte. Hij studeerde aan het Koninklijk Conservatorium van Brussel en aan het Lemmensinstituut te Leuven. Hij perfectioneerde zich bij beroemdheden zoals Jos Van Immerseel, Christophe Rousset en Helmut Deutsch. Hij is Laureaat van de Stichting Royaumont.

 
Ticket 14,00 € (-26: € 5,00 )
Reservaties via Orfeo producties – tel. 03 449 16 87 – info@orfeo.be
De reservatie is definitief na overschrijving op rekeningnummer 363-0019893-48 op naam van Orfeoproducties .Vermelding van ‘datum van het concert en aantal personen’.U kan nog een abonnement kopen voor de 6 resterende concerten à € 60.