Kartel “Fan van Hove” gaat antwoorden van burgers verwerken

Het Kartel “Fan van Hove” (= CD&V, O-VLD en onafhankelijken) verzamelde de jongste maanden een goede 200 antwoorden van Hovese burgers tijdens hun “pannenkoekenstops” in de verschillende Hovese wijken. Hun laatste stop was in de Jan-Frans Gellyncklaan. De vragen die men aan de Hovenaars stelt handelden over typisch Hovese problemen (verkeer, veiligheid, huisvesting, enz…) waar de burgers zich vrij konden over uitspreken.

Het Kartel heeft nu een goede 200 antwoorden binnen. We gaan ze analyseren en zien welke wijken en straten er ondervertegenwoordigd zijn. Dan houden we daar nog enkele extra peilingen zodat we een goed beeld hebben van de gemeente. Aan de hand van deze antwoorden zal Fan van Hove zijn verkiezingsprogramma voor de komende gemeenteraadsverkiezingen opstellen” aldus Wim Bollaert, voorzitter van Fan van Hove.

Het worden nog politiek interessante maanden in Hove.

Foto’s © Gazet van Hove.