Boeken–Kijk–Dag “Vers Geperst” in het Zwaluwnest in Edegem

Wilt u de boeken uit de Davidsfonds Cultuurgids graag eens inkijken voor u ze bestelt voor uw lidmaatschap ? Dat kan ! Davidsfonds Edegem stelt de boeken aan u voor tijdens zijn boeken-kijk-dag van zondag 8 oktober a.s. . U kan van 10.00 tot 16.00 uur terecht in “Het Zwaluwnest”, Drie Eikenstraat 16 in Edegem-centrum.
Wie zijn lidmaatschap hernieuwt of nieuw inschrijft krijgt een mooi boek naar keuze cadeau. Wilt u de wondere (grafische) wereld ontdekken van het ex-libris (boeken – eigendomsmerk), dan moet u zeker eens een kijkje komen nemen. U kan dan ook kennismaken met de werking van de afdeling en zijn evenementen. Met lekkere versnaperingen en leuke activiteiten.

Alles gaat door op zondag 8 oktober tussen 10.00 en 16.00u. in “Het Zwaluwnest”, Drie Eikenstraat 16 in de gemeente Edegem. Meer info vindt U bij  Jan Vaes op het tel  03 / 457.20.11 of via jan.vaesdf@gmail.com .

Radio Frekwent FM 105.1 – de vrije radio van de Antwerpse Zuidrand. 

Foto’s (c) Gazet van Hove.