Lessen ‘Italiaanse taal en cultuur’ in Hove voor alle niveau’s

vtbKultuur organiseert ook dit najaar de cursussen ‘Italiaanse taal en cultuur’ in Hove.

Voor de Italiaanse lessen wil men dit jaar met een nieuwe groep beginners starten. Geen voorkennis vereist. Concreet starten er drie groepen : iedere woensdagavond  van 19.30 tot 21.00 uur : gevorderden/gespreksgroepen; iedere zaterdagmorgen van 9.00 tot 10.30 uur : beginners (geen voorkennis vereist) en nadien van 11.00 tot 12.30 uur : medium (voorkennis vereist). Geen lessen tijdens de schoolvakanties.

 

Deze lessen gaan allemaal door in de Hovese handelszaak “Casa di Speranza” (Huis van de Hoop) aan de Kapelstraat 101 in Hove. Vlakbij het NMBS-station, ruime parking aanwezig. Prijs voor een lessenreeks van tien lessen : 65 EUR (cursusmateriaal inbegrepen). Het culinaire komt ook voldoende aan bod.

Meer info bij Patrick De Luca, tel. 0496 / 59 03 43 of Luc Van den Weygaert, tel. 0477 / 93 52 94. – www.vtbkultuur.be

Foto’s (c) Gazet van Hove.