Grabbelpas, SWAP en XL tijdens de herfstvakantie in Hove

Tijdens de herfstvakantie (van 30 oktober tot 3 november 2017) staat de jeugddienst weer klaar met Grabbelpas- en SWAP- en XL-activiteiten.

Grabbelpas is er voor kinderen van 3 tot 9 jaar, SWAP voor tieners van 10 tot 12 jaar en XL voor jongeren van 13 tot 15 jaar. Het activiteitenboekje krijgt je kind begin oktober mee vanuit de school. Uiteraard kan je er ook ééntje komen halen bij de jeugddienst of raadplegen via de gemeentelijke website.

Inschrijven voor de activiteiten kan via de webshop van de gemeente, https://hove.recreatex.be. Na een eenvoudige registratie kan je de kinderen online inschrijven en meteen betalen. De activiteiten en de link naar de webshop vind je terug op de website van de gemeente. Heb je vragen of bemerkingen ? Aarzel dan niet om de jeugddienst te contacteren.

Een Grabbelpas of Swap-pas (3 EUR) kan je aankopen bij de jeugddienst. Zo geniet je van een voordeeltarief en kan je deelnemen aan activiteiten die plaatsvinden in Hove en omringende gemeenten. De start van de inschrijvingen wordt gegeven op maandag 9 oktober.

www.hove.be .

Foto’s (c) Gazet van Hove.