Beweeg mee-dag (50+)

Regio

Op deze regionale seniorensportdag hebben 50-plussers de kans om te proeven van verschillende sporten. Sporten is niet enkel bewegen, maar ook plezier maken en samenzijn.

Dinsdag 24 oktober van 9.00 tot 16.00 uur in Sportpark Sneppenbos, Vremdesteenweg 224 in Boechout.

Je kan kiezen uit de volgende sporten : badminton, curvebal, Drums Alive, Zumba Gold, Body Boost (rugfit), Tai Chi, initiatie elektrisch fietsen, natuurwandeling met gids, kubb, wandelvoetbal, luchtdoelschieten, petanque, zelfverdediging, Pasadena, Line Dance, Pickle Ball, Sportelteam.

Je kiest twee sporten in de voor- en twee sporten in de namiddag. Kostprijs : 10 EUR (begeleiding bij sporten, verzekering, broodjeslunch, koffie en taart inbegrepen). Meebrengen : sportieve kledij en sportieve binnensportschoenen met kleurvaste zool. Bij sporten die buiten doorgaan apart schoeisel en eventueel regenkledij voorzien. Natuurwandeling: aangepast schoeisel. Inschrijven vóór 13 oktober bij de sportdienst, tel. 03 / 454 39 01, e-mail : sport@hove.be .

Foto’s (c) Gazet van Hove.