Opening van Samen Cultuur Beleven in de gemeente Hove zorgt voor een fijne receptie met tientallen aanwezigen

HOVE

Dit weekend organiseert het Davidsfonds Hove het weekend “Samen Cultuur Beleven” in feestzaal ‘Da Capo’ in de gemeente. Vorig jaar werd het cultuurweekend nog ingericht door de gemeente Hove zelf, die dit het volgend jaar opnieuw zal doen. Maar dit keer werd de uitnodiging naar de cultuurverenigingen in de gemeente gestuurd door het Davidsfonds. En zeven Hovese verenigingen gingen graag in op deze uitnodiging.

Dus Cultuur Beleven dit weekend in de gemeente Hove beleef je in aanwezigheid van het Davidsfond Hove, de Gemeentelijke kunstacademie, Kunstkring ‘De Geelhand’, dorpskrant ‘De Hovenaar’, Verzamelclub ‘Hofila’, Kalligrafiewerkgroep ‘Het Kosterhuisje’, de ‘Paul van Ostaijenkring’ en de Heemkundige Kring ‘De Markgraaf’.

Samen Cultuur Beleven kan je vandaag zaterdag en morgen zondag tussen 10.00 en 17.00u. bezoeken in zaal ‘Da Capo’ aan de Lintsesteenweg 1A in de gemeente Hove.

Uw lokale radio Frekwent was er al op vrijdag en we hadden er een korte en gezellige babbel met de schepen van Cultuur in de gemeente Hove mevrouw Gerda Lambrecht.

Gerda Lambrecht aan de microfoon

Radio Frekwent FM 105.1 – de vrije radio van de Antwerpse Zuidrand.

Foto’s (c) Gazet van Hove.