Gratis infosessie ‘Fietsen in groep’

Op woensdag 11 oktober organiseert WTC De Lustige Trappers in samenwerking met de sportdienst en fietsongeval.be een gratis voordracht over fietsen in groep, een niet te missen infosessie voor iedereen die in groep fietst.

Je komt er alles te weten over de rechten, plichten en aansprakelijkheid. Onder andere volgende onderwerpen komen aan bod: gedrag in groep (waaiervorming, gevaarlijke handelingen), snelheid, alcohol, wat mag een wegkapitein, op welke vergoeding heb ik recht bij een ongeval, is een zwakke weggebruiker altijd in zijn recht, wat als je over een weggeslingerde drinkbus van je fiets makker valt, aansprakelijkheid als je niet in orde bent met de technische vereisten van je fiets,…

Om 20.00 uur in de bovenzaal van De Markgraaf. Inschrijven bij de sportdienst (sport@hove.be) of de wielerclub (wtc.delustigetrappers@hotmail.be).

Foto’s (c) Gazet van Hove