Groepsaankoop dakisolatie

Lokale overheden spelen een cruciale rol bij het afremmen van de klimaatverandering. Daarom nam de Europese Commissie het besluit om lokale en regionale besturen rechtstreeks te betrekken bij het halen van de Europese klimaatdoelstellingen. Dit doe je niet door zomaar even het licht uit te schakelen. Het vergt een doordachte aanpak, metingen en concrete acties. IGEAN ondersteunt de gemeenten bij het uitwerken en uitvoeren van innoverende klimaatacties.
Willen we onze klimaatambities waarmaken, dan moeten ook onze woningen heel wat energiezuiniger worden.

Groepsaankoop dakisolatie gaat van start

Met een groepsaankoop dakisolatie helpen 26 gemeenten (Aartselaar, Boechout, Borsbeek, Brasschaat, Brecht, Edegem, Essen, Hove, Kalmthout, Kapellen, Kontich, Malle, Mortsel, Niel, Ranst, Rumst, Schelle, Schilde, Schoten, Stabroek, Wijnegem, Wommelgem, Wuustwezel, Zandhoven, Zoersel en Zwijndrecht) van de regio en IGEAN hun burgers graag op weg. Via een groepsaankoop kan je zonder zorgen, én voor een lagere prijs, dakisolatie laten plaatsen bij een lokale handelaar.

Op uitdrukkelijk verzoek van de deelnemende gemeenten wil IGEAN de lokale aannemers een centrale rol geven in deze groepsaankoop. De gemeentebesturen en IGEAN treden op als coördinator om burgers bij elkaar te brengen.

Heb je interesse om deel te nemen aan de groepsaankoop als leverancier, burger of wil je graag zelf meebeslissen welke leverancier gekozen wordt, schrijf je dan in op www.igean.be of mail naar klimaat@igean.be .

Meer informatie

Wouter Meersmans

verantwoordelijke inzameling & communicatie

Tel. 03 / 350 08 32 – Mobiel : 0479 / 20 33 42 – wouter.meersmans@igean.be  –  www.igean.be