VERKOOP GEVONDEN FIETSEN

MORTSEL

Stad Mortsel investeert in een opgeruimd openbaar domein. Ook oude rondslingerende fietsen worden weggehaald. Wanneer we melding krijgen van een achtergelaten fiets, voorzien onze medewerkers hem van een label. Op die manier geven we de eigenaar de kans de fiets netjes te stallen of de zorgen te geven die hij nodig heeft. Is hij na een afgesproken termijn niet weg, dan halen wij hem op. Op deze manier kunnen we de ‘verloren’ fietsen ook op de website www.gevondenfietsen.be plaatsen. Daar kan je, wanneer je fiets verdween, zelf zoeken of hij ergens gevonden werd.

Doe na diefstal zeker aangifte bij de politie, anders kan je geen aanspraak maken op een fiets die gevonden werd en de jouwe blijkt te zijn. Met een aangifteformulier krijg je van de stad ook een maand lang gratis een leenfiets. Laat je fiets ook gratis merken bij het Fietspunt ! Dat helpt enorm bij het traceren van de eigenaar. Een goed slot is en blijft natuurlijk diefstalpreventietip nr. 1 !
Fietsen die nooit opgehaald worden door de eigenaar worden door de stad verkocht. De volgende verkoop is gepland op zaterdag 16 september (tijdens de jaarmarkt) in de Sint-Benedictusstraat 63 vanaf 10.00 uur (bezichtiging vanaf 09.00 uur).

achtergelaten fietsen in Hove

Foto’s (c) Gazet van Hove – coverfoto : Minister Weyts op de fiets.