“Dag van de landbouw” komt eraan en ook in onze zuidrand kan je ervan genieten

Op zondag 17 september organiseren Boerenbond en Landelijke Gilden weer de “Dag van de Landbouw”. 44 bedrijfsleiders gunnen je dan, samen met hun familie, graag een blik op hun werk, producten en het leven op deze land- en tuinbouwbedrijven. Het thema dit keer is  ‘Het begint bij ons’.

De Dag van de Landbouw is al 35 jaar een succesformule. Elk jaar trekken tienduizenden mensen erop uit om kennis te maken met de actuele land- en tuinbouw. Met het thema ‘Het begint bij ons’ willen de organisatoren iedereen weer wat dichter bij de land- en tuinbouw brengen. Op de deelnemende bedrijven kan je zien hoe het er dagelijks aan toe gaat. En ook in onze mooie zuidrand is er een mogelijkheid voor. Gert en Isabelle Malisart-Stultiens, Yaline, Mo en Jeraud • Bella&Rosita zorgen daar voor op hun Melkveebedrijf  in de gemeente Edegem. Zondag 17 september ben je er welkom voor een gegidste rondleiding op de boerderij. Je kunt iets eten en drinken op het  Bella & Rosita-terras en uiteraard kan je proeven van ons vers hoeve-ijs. Voor de kinderen is er boerderij-animatie. Tal van landbouwmachines staan tentoon, zowel oude modellen als de modernste machines. Bij mooi weer zie je ze zelfs aan het werk. Wie met de fiets komt, krijgt bovendien een leuke attentie van de gemeente Edegem. Op de boerderij Bella Rosita ben je welkom op zondag 17 september 2017 tussen 10.00 en 18.00u. in de Aartselaarstraat 2 in Edegem. Alle info vind U terug op de website www.bellarosita.be of www.dagvandelandbouw.be .

Radio Frekwent FM 105.1 – de vrije radio van de Antwerpse Zuidrand

Foto’s (c) Gazet van Hove