Weet je niet goed welke sport het leukst is voor jou ? Dan is “Sport Na School” misschien wel dé oplossing

Ben je een leerling uit het secundair onderwijs die wil bewegen ? Dan is de Sport Na School-pas op jouw lijf geschreven ! Met de SNS-pas kies je immers zelf wat, waar, wanneer en hoeveel je wil sporten. Vooraf inschrijven is niet nodig ! Je kijkt op het uurrooster wat er die dag te doen is en gaat er gewoon op af. Je kan kiezen uit een indrukwekkend aanbod van toffe activiteiten zoals hip-hop, zwemmen, aërobic, fitness, spinning, tennis, muurklimmen, duiken, paardrijden en nog zoveel meer.

Alle activiteiten vinden plaats in verschillende sportaccommodaties of scholen in de buurt van de stad Lier. Het seizoen start op maandag 2 oktober. Je betaalt 30 euro voor één semester of 45 euro voor het ganse schooljaar.  Een deel van het inschrijvingsgeld kan je terugkrijgen via de mutualiteit. Inschrijven doe je via www.sportnaschool.be Dit is een project van Sport.Vlaanderen en de Stichting Vlaamse Schoolsport in samenwerking met de sportdienst en sportclubs in de stad Lier.

Radio Frekwent FM 105.1 – de vrije radio van de Antwerpse Zuidrand

Foto’s (c) Gazet van Hove, Wim Frans.