PVDA-Edegem stelt de Edegemse “basiswerking” voor op de jaarmarkt in Edegem

Elk jaar staan de verschillende politieke partijen, die in Edegem actief zijn, tijdens de jaarmarkt van de gemeente in het politiek straatje in de Trooststraat aan het gemeenteplein. Voor PVDA-Edegem is het dit jaar een speciale editie. Sinds kort heeft deze partij een eigen Edegemse basiswerking. Om dit te vieren wordt er een exemplaar van het boek “Graailand” verloot. De auteur en tevens PVDA-voorzitter Peter Mertens komt de prijs zelf uitreiken. Mensen die deze prijs in de wacht willen slepen, moeten antwoorden op volgende vraag. Hoeveel volgers zal de Facebook pagina van PVDA-Edegem tellen op zaterdag 2 september om 14.00u. ? Uw antwoorden kan U mailen naar luc.janssens10@telenet.be. Om 14.00u. op zaterdag zal de gelukkige winnaar of winnares worden bekend gemaakt door Nationaal voorzitter van de PVDA, Peter Mertens, op de stand van de politieke partij op de jaarmarkt in de gemeente Edegem.

Meer info over dit alles vindt U op het tel 0486 / 26 66 15.

PVDA-afvaardiging aan Agfa-Gevaert in Mortsel
Radio Frekwent FM 105.1 – de vrije radio van de Antwerpse Zuidrand

Foto’s (c) Gazet van Hove.