Gezinsbond Hove

GOSA (Grootouders en Seniorenactie)

Dinsdag 19 september : wandeling in de Antwerpse diamantwijk. Een gids vertelt er alles over de bijna ondergang en tenslotte de heropstanding van de Antwerpse diamantnijverheid. Ook het dagelijks reilen en zeilen in de wereld van loepzuivere karaten zal op deze ‘Diamond Square Mile’-wandeling aan bod komen. Deelnameprijs : 4 EUR voor leden, 6 EUR voor niet-leden.

Inschrijven: eerst telefoneren naar de familie Waeterschoot, tel. 03 / 322 12 75 (e-mail : waeterschoot.billion@hotmail.com).

Zwemlessen

Op zaterdag 23 september start er een nieuwe reeks zwemlessen. Lid zijn van de Gezinsbond is een voorwaarde om in te schrijven. Wil je er zeker bij zijn ? Aarzel dan niet om in te schrijven via mail, want het aantal zwemmers per groep is beperkt. Bij inschrijving je lidnummer van de Gezinsbond vermelden. Neem contact met Pieter en Dominik Scheerlinck–Meuleman, Geelhandlaan 13 Hove, tel. 03 / 454 38 41 of e-mail : zwemclub@gezinsbondhove.be.


Werelddansen

Op vrijdag 29 september start de nieuwe reeks werelddansen. Vervolgens wordt er gedanst op 6, 13 en 20 oktober, 3, 10, 17 en 24 november en 1 en 8 december in Dienstencentrum Ten Hove (R. Verbeecklaan 3 Hove). Kostprijs : 3 EUR per persoon per keer. Info bij Jef en Marina Corsmit, tel. 0478 / 77 02 83.
www.gezinsbondhove.be.

 

Foto (c) Gazet van Hove.