Info en reservaties via Orfeoproducties, e-mail : info@orfeo.be of tel. 03 / 449 16 87. De reservatie is definitief na betaling op rekening BE11 3630 0198 9348 van Orfeoproducties vzw te Edegem. Gelieve de datum van het concert en het aantal tickets te vermelden. Tickets kosten 14 EUR en 5 EUR voor -26-jarigen. Een abonnement kost 70 EUR.

Donderdag 28 september om 20.15 uur in de SintAntoniuskerk Edegem : Felix en Fauve Vermeirsch : Ingetogen, romantisch en virtuoos. Met zijn 18 jaar is cellist Felix Vermeirsch de jongste musicus ooit in Neerdorpen klassiek! Dit uitzonderlijke natuurtalent staat aan het begin van een rijke carrière. Begeleid door zijn zus Fauve speelt hij sonates voor cello en klavier van Brahms, Shostakovich en Paganini.

Donderdag 26 oktober om 20.15 uur in de SintJacobuskerk Borsbeek : Dorine and Friends : Lief, gek, ondeugend. Opera-aria’s en duetten met Dorine Mortelmans (sopraan), Elias Benito Arranz (bariton) en Joshi Hermans (piano). De lieve Pamina uit de Toverfluit van Mozart, de ondeugende Malatesta uit Don Pasquale van Donizetti en de gekke Thérèse van Poulenc maken onder meer hun opwachting.

Donderdag 23 november om 20.15 uur in de SintLeonarduskerk Aartselaar : Roeland Hendrickx Ensemble : Souvenirs de voyage. Het fantastische klarinetkwintet van Mozart en het ‘Souvenirs de voyage’ van Bernard Herrmann.

Donderdag 25 januari om 20.15 uur in Cultuurpunt Altena (Kapel) Kontich : Barokke parels. Het baroktrio bestaande uit Korneel Alsteens (hobo), Ann Van Hecke (cello) en Dieter van Handenhoven (klavecimbel) speelt muziek van Telemann, Vivaldi, Händel, Bach en Rameau.

Donderdag 22 februari om 20.15 uur in de SintLaurentiuskerk Hove : pianorecital door de eerste laureaat van de Franz Liszt Piano Competition 2017 in Utrecht.

Donderdag 29 maart om 20.15 uur in de Heilig Kruiskerk Mortsel : Classico String trio. Drie jonge talenten uit Armenië brengen klassieke strijktrio’s van Schubert en Beethoven.

Donderdag 26 april om 20.15 uur in kerk O.L.V.Geboorte Lint : Duo Hallynck. Marie Hallynck (cello) en haar zus Sophie (harp) brengen een Zuiders programma met muziek van onder andere Bellini, Casals, De Falla en Dvorák.

www.orfeo.be