Resultaten wegcontrole donderdag 17 augustus. In onze HEKLA-politiezone

Op donderdag 17 augustus hield de lokale politie HEKLA een weg-controle op ons grondgebied. Ze controleerden in totaal 485 bestuurders op rijden onder invloed van alcohol. Meer dan 98% van de bestuurders blies “safe”. Daarnaast stelden ze negen processen-verbaal op voor verschillende inbreuken tegen de verkeerswetgeving, zoals : niet in orde zijn met de technische keuring, niet verzekerd voertuig, niet dragen van de gordel en rijvaardigheid.

De lokale politie HEKLA zal ook dit jaar een politie-stand hebben op de verschillende jaarmarkten in onze politiezone. Heb je vragen over preventie, rekrutering, verkeer, wijkinformatie of andere politionele zaken ? Kom dan op één van volgende data zeker even langs bij de HEKLA infostand : In de gemeente Hove op 26 augustus; in de gemeente Aartselaar op 29 augustus; in de gemeente Edegem op 2 september; in de gemeente Lint op 12 september en in de gemeente Kontich op 25 september 2017. Ze zullen er samen met vertegenwoordigers van de buurtinformatienetwerken te vinden zijn op de jaarmarkten. “Want samen werken is samen veilig” zeggen ze bij onze politiezone HEKLA.

Radio Frekwent FM 105.1 – de vrije radio van de Antwerpse Zuidrand