Op zondag 1 oktober organiseren de sportdienst en de Sportraad van de gemeente Hove de vijfde editie van de 7 Miles Sportparkloop. Het wordt een speciale uitgave voor een goed doel.

De 7 Miles is een sportief drieluik. Het begint op zondagmiddag om 12.30 uur met de Kidsrun, een speelse parkloop en teamrun voor kinderen. Om 14.00 uur is er de 7 Miles Teamrun, een estafetteloop van 7 x 1,6 kilometer voor bedrijven, clubs, scholen, verenigingen, families of vriendengroepen. Het is een challenge voor teams van zeven lopers die elk één mijl lopen. De teams geven zichzelf een naam en nemen het tegen elkaar op in een ‘run for fun’. Plezier staat hier centraal. Individuele lopers kunnen om 15.30 uur deelnemen aan de klassieke 7 Miles Sportparkloop. Deelnemers lopen zoveel mijlen als ze willen, maar het einddoel is om 7 mijl (11,2 kilometer) vol te maken.


Kom Op Tegen Kanker

1 oktober wordt een dorpsdag met opbrengsten voor Kom Op Tegen Kanker. Iedereen die dit jaar mee loopt, kan geld in het laatje brengen voor het goede doel. Niet door zelf te betalen om deel te nemen, want de deelname is zoals steeds gratis. De gemeente Hove zal samen met enkele sponsors het totaal aantal gelopen mijlen omzetten in een bedrag ten voordele van Kom Op Tegen kanker. Elke mijl die je loopt, brengt 1 EUR op voor Kom Op Tegen kanker (zie ook pagina 20). Vrije giften aan Kom Op Tegen Kanker zijn ook mogelijk.

Stort een bedrag op rekening BE03 4886 6666 6684 met als vrije mededeling ‘GIFT 110287259’. Zo wordt de storting automatisch gekoppeld aan het actienummer van Hove. Giften vanaf 40 EUR zijn fiscaal aftrekbaar. De storting kan je ook uitvoeren via de website van Kom Op Tegen Kanker.

Info en inschrijvingen voor de 7 Miles via de nieuwe webshop of via e-mail naar sport@hove.be.
http://komoptegenkanker.be – https://hove.recreatex.be .

 

Foto’s (c) Gazet van Hove.