HOVE : veiligheidsmaatregelen zomerend-feesten

Beste Hovenaars,

Op vraag van Marc Bruynseels, Nood- en preventieambtenaar-gemeentebestuur Hove, brengen wij u op de hoogte van de veiligsheids- en verkeersmaatregelen voor de zomerend-feesten. Door de ons door de hogere overheid opgelegde maatregelen in het kader van mogelijke terreurdreiging zijn extra veiligheidsvoorzieningen van kracht.  Wij vragen u om het onderstaande stipt te respecteren en danken u voor uw begrip.

we bevinden ons nog steeds in terreurniveau 3 ! Het op één na allerhoogste !
  • Vanaf donderdag 24 augustus 12.00 uur is de parking van het Sint-Laureysplein volledig autovrij.
  • Vanaf vrijdagmiddag 25 augustus 13.00 uur tot zondagochtend 27 augustus 7.00 uur is het dorpscentrum door middel van betonblokken volledig afgesloten voor alle verkeer.
  • U hebt er alle belang bij uw leveranciers tijdig te verwittigen. De noodzakelijke omleidingen worden voorzien.
  • De handelaars en leveranciers van de handelaars van deze zone hebben GEEN toegang met auto of bestelwagen naar parkeergarages of auto-staanplaatsen gedurende de GANSE periode.

Alleen voor noodzakelijke leveringen wordt gedurende een korte periode op zaterdagmorgen – van 4.00 tot 9.00 uur – een beperkte toegang voorzien via de toegang van de Kapelstraat – Station.

  • Voor de voorbereidingen vrijdag tussen 13.00 en 17.00 uur is er voor de deelnemers nog slechts 1 toegang beschikbaar, via de Kapelstraat ter hoogte van het treinstation.
  • Uitzonderingen worden in overleg met de veiligheidsdiensten individueel en bij voorkeur vooraf besproken.
  • De Lintsesteenweg, Boechoutsesteenweg en Leliestraat blijven open voor alle verkeer.
  • De parking aan het station staat gratis ter beschikking voor auto’s en fietsen en dit zeker ook voor de betrokken handelaars.

Wij doen er alles aan om overlast en hinder te beperken zodat we samen kunnen genieten. Samen met buren, vrienden en familie verwelkomen we jullie graag op een mooie 43ste editie van de Zomerend-feesten.

Voor de deelnemende handelaars volgt er snel nog meer praktische info.

… altijd prijs bij Radio Frekwent !

Namens MiddenStand Hove

Met vriendelijke groeten

Ann Goyvaerts

cultuur-lokale economie

gemeente Hove

Geelhandlaan,  1

2540     Hove

tel. 03 / 460 33 12

Foto’s (c) Gazet van Hove.