Organisator Peter Van Hoof uit de gemeente Borsbeek verwacht zondag a.s. bij mooi weer opnieuw honderden sportieve wijnliefhebbers op de 10e editie van zijn “Vino Fiesta Wijntour” doorheen onze regio.

Deze jaarlijkse traditie doet zondag a.s. onder meer wijnhuis en drankenhandel Vets in Borsbeek, De Boecherie in Boechout, eetcafé Ten Hoeve en Dell’Oro in Wommelgem en brasserie De Vondeling in Lint aan, tijdens hun bewegwijzerend parcours van 35 km langs 5 horecazaken in onze regio.

De 10e editie van de “Vino Fiesta Wijntour” wordt gereden tussen 11.00 en 18.00u. en zoals steeds zullen de bezochte zaken ook voorzien in een kleine hap en professionele uitleg van wijnkenners. Er kan uiteraard ook wijn geproefd worden. En er zijn op bepaalde locaties zelfs leuke prijzen te winnen. Deze jubileumversie van de “Vino Fiesta Wijntour” kost u 7 euro en 50 cent als inschrijving. Waar U vertrekt en aankomt kiest U zelf. Alle informatie en inschrijvingen vindt U via mail bij peter.van.hoof@telenet.be of via het telnummer 0496 / 51 30 63.

Radio Frekwent FM 105.1 – de vrije radio van de Antwerpse Zuidrand

Foto’s (c) Gazet van Hove.