Is het kantoor in Hove gesloten ? Je kan altijd terecht in het hoofdcommissariaat in Edegem.

Voor dringende politiehulp, bel onmiddellijk zelf en rechtstreeks het noodnummer 101.

Voor niet-dringende politiehulp kan je voornamelijk terecht bij de wijkteams. Raadpleeg onderstaande website, want misschien staat daar al wel het antwoord. Je hoeft niet altijd fysiek ter plaatse te komen. Geef je niet-dringende vraag of melding via e-mail of via de website door. Het antwoord bestaat ofwel uit een onmiddellijk gevolg geven aan de vraag ofwel uit een verwijzing naar een meer geschikte interne of externe dienst.


De openingsuren van het wijkteam van Hove zijn :

maandag van 9.00 tot 12.30 en van 18.00 tot 20.00 uur, dinsdag, donderdag en vrijdag van 9.00 tot 12.30 uur en woensdag van 9.00 tot 12.30 en van 13.00 tot 16.00 uur.

Op zaterdag, zondag en feestdagen is het wijkkantoor gesloten.

Na sluitingstijd of op sluitingsdagen van de Hovese site staan alle telefonische oproepen en de praatpalen aan de wijkburelen automatisch doorgeschakeld naar het hoofdcommissariaat in Edegem.
Je kan altijd terecht in het hoofdcommissariaat in Edegem. Het fysiek onthaal in het hoofdcommissariaat in Edegem op de Prins Boudewijnlaan 43A staat permanent tot je dienst en dit ongeacht van welke gemeente je bent. Hier zijn de HEKLA-medewerkers elke dag 24 op 24 uur beschikbaar voor je aangifte, vraag of klacht. Zij trachten iedereen op efficiënte wijze verder te helpen of indien nodig door te verwijzen naar de bevoegde diensten.
www.politiehekla.be .