BOOM
26 augustus 2017, 15.30 uur, Provinciaal Recreatiedomein “De Schorre”

logo provincie Antwerpen
De Schorre en Studio 100 organiseren voor de eerste keer Lekker Klassiek, een gloednieuw festival dat klassieke muziek op een heel toegankelijk manier tot bij de mensen brengt. Niemand minder dan Jef Neve is de curator op 26 augustus. Meer informatie kan je vinden op www.lekkerklassiek.be.

Wat is er mooier dan op een rustige zomeravond in het prachtige domein van de Schorre te genieten van pianoconcerto’s, opera-aria’s gezongen door straffe solisten, een symfonisch orkest o.l.v. Dirk Brossé en nog veel meer. Voor het sterke, muzikale programma zorgde Jef Neve, curator van dit festival. Daarnaast zal hij ook zelf optreden, waaronder tijdens het grootse slotconcert op het hoofdpodium, én hij gaat voor de eerste keer dirigeren.

Lekker Genieten

Naast de 2 podia kan u zich ook laten verrassen door betoverend muzikaal straattheater.

En uiteraard staat er niet voor niets “Lekker” in de naam van het festival, want ook de smaakpapillen van het publiek zullen aanzienlijk verwend worden. Op de vele foodstands zorgen heel wat njam!-chefs voor heerlijke gerechten. O.a. Roger van Damme, Dominique Persoone, Peppe Giacomazza en Johan Segers tekenen present.

p1050563

 

Heropening domein De Schorre na Tomorrowland

De opkuis na Tomorrowland is nog volop aan de gang. Vanaf vrijdag 4 augustus zijn de brasserie, de speeltuin en het infokantoor van Toerisme Rupelstreek opnieuw open en bereikbaar via de hoofdingang. Vanaf vrijdag 11 augustus start de recreatieverhuur opnieuw : je kan komen waterfietsen, fietsen huren of minigolf spelen. Ook het Barrevoetspad, het mountainbikeparcours en de visvijvers zijn weer toegankelijk. De onthaalbalie, congrescentrum De Pitte en avonturentoren Intense zijn opnieuw geopend. Tussen 14 en 18 augustus staat de laatste detailschoonmaak van het domein op het programma. Voor meer info over de toegankelijkheid van het domein kan je terecht op bij het onthaal van De Schorre (Tel. 03 / 880 76 00 – E-post : onthaal@deschorre.be).

Provinciaal Recreatiedomein De Schorre, Schommelei 1, 2850 Boom
Deelnameprijs :
€ 25 in voorverkoop / € 30 aan de kassa

Website :
www.lekkerklassiek.be

Social media :
‘Lekker Klassiek’ is ook te vinden op Instagram en Facebook

Foto’s (c) Gazet van Hove.